Biochemische structuur van Q10 de super voedingsstof voor energie- en antioxidant bescherming
Structuur van Q10 aktieve stof

Q10 gezondheidsvoordelen dank zij energie en antioxidant werking

Q10 studies tonen aan dat Q10 en energie en antioxidant bescherming is in één voedingsstof. Daarom dat coenzyme Q10 een wonder voedingssupplement genoemd wordt. Ons lichaam produceert Q10 op een natuurlijke wijze en we kunnen het via ons voeding innemen.

Coenzyme Q10 is een vitamine-achtige stof die essentieel is voor het leven. Leeftijd en ziekte beperken echter het vermogen van het lichaam om voldoende Q10 aan te maken. Daarom dat men vele tekorten vindt van deze belangrijke nutriënt bij ouderen en bij ziekte.

De positieve gezondheidseffecten van Q10 worden ondersteund door meer dan 60 jaar klinisch onderzoek en door duizenden gepubliceerde studies.

Q10 ondersteunt een gezond hart en recentere onderzoek tonen ook een actieve rol aan in het tegengaan van stijve bloedvaten. Het is duidelijk dat Q10 nauw betrokken is bij hart en vaatziekten. Coenzyme Q10 verbetert ook de beweeglijkheid van sperma, een effect dat zowel verband kan houden met de antioxidant als met de bio-energetische eigenschappen. Daarnaast is oxidatieve stress een mogelijke risico factor bij neurodegeneratieve ziektes, en bij migraine.

Kortom, de rol van coenzyme Q10 in het cel metabolisme is goed beschreven. We hebben een selectie gemaakt van 4 belangrijke Q10 doelgebieden voor onze gezondheid:

2019 12 19 23 57 28 powerpoint slide show etc
2019 12 20 13 30 49 powerpoint slide show etc
2019 12 19 22 46 16 powerpoint slide show etc 3
2019 12 20 13 24 51 powerpoint slide show etc
Heart healthActive seniorsMental energyFertility
Q10 health benefits

Dubbel Q10 mechanisme: energie en antioxidant bescherming

Q10 bevindt zich in alle weefsels en in het bloed. Weefsels met een zeer actieve oxidatieve en energie-veeleisende stofwisseling hebben hoge concentraties van Q10. Bijvoorbeeld hartspier, skeletspieren, lever, nier en hersenen.

De reden voor Q10 supplementatie omvat twee belangrijke mechanismen. Ten eerste speelt Q10 een uiterst belangrijke rol in de cellulaire energieproductie. Bovendien heeft het unieke eigenschappen als een vet oplosbare antioxidant. En dit alles in één voedingsstof. Kortom, de wetenschap over Q10 als essentiële energie component en over zijn belangrijke antioxidant bescherming functie zijn duidelijk.


Q10 studies onderbouwen energie- en antioxidant bescherming
Toekomstige vitamine Q10
Q10 studies onderbouwen Q10 werking van cellulaire energie en antioxidant bescherming
Q10 energie en antioxidant studie

Q10 studies samengevat in boeken

Enkele tientallen boeken getuigen duidelijk het wetenschappelijke bewijs achter Q10. Dit begon met cellulaire energieproductie voor het hart. Daarna ontdekten wetenschappers de Q10 antioxidant bescherming van cholesterol.

Tot slot, Q10 is een natuurlijke stof, in het hart van ons metabolisme. Een opmerkelijk aantal medische voordelen, op verschillende gebieden, zijn gerapporteerd over coenzyme Q10. We begrijpen deze super supplement steeds beter wat ons blijvend motiveert om het verder te onderzoeken en zijn biomedische toepassingen uit te breiden.